2022-04-14 07:43:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai nappal a kezdetét veszi egy jó időszak az életedben

Napi horoszkóp április 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ne rettegj azért, mert valami nem pont úgy alakul, ahogyan azt elvártad volna. A napi horoszkóp szerint talán ez egy figyelmeztetés a sorstól, de még az is lehet, hogy ekkora jelentőséget sem kell tulajdonítani neki. Alkalmazkodj a változó körülményekhez!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Jupiter-Neptunusz együttállással szemben van a Hold. Próbáld meg maximálisan kihasználni ezt a napot az ügyeid előmozdítására, mert ez itt a szerencse ideje, most a véletlen is a kezedre játszik mindenben!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valaki felbukkanhat az életedben, aki teljesen felkavar lelkileg és szellemileg is. Sőt, meglehet, a testet sem lehet kihagyni a dologból. Hogy szerelem lesz-e ez, vagy sem, az elsősorban rajtad múlik.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold szembenáll a Jupiter-Neptunusz együttállással, kiemelve annak hatását. Ez segít begyógyítani a lelki sebeket, lezárni a múltat, és új időszámítást kezdeni. Ma ezt világosan érzékeled.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nappal a kezdetét veszi egy jó időszak az életedben. A sorsfordulat egy új ismeretségnek, vagy akár munkahelyváltásnak is köszönhető. Ha a sikereidet tartósnak szeretnéd tudni, akkor legyél kompromisszumra kész az új megoldások keresésében!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Általában szereted meggondolni a döntéseidet, de a mai napon gyorsan kell elhatározásra jutnod egy bizonyos dolgot illetően. Ha eddig már volt alkalmad rágódni kicsit a dolgon, akkor könnyebb dolgod lesz, mintha derült égből ér a villámcsapás.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fontos nap ez a mai a Mérleg jegyűek életében. Most kicsikarhatsz a főnöködtől valamilyen előléptetést, vagy változtatást a munkabeosztásban. De ehhez neked kell megtenni a kezdő lépést. Mutasd meg, milyen határozott is tudsz lenni!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ritkán esik meg veled, hogy ilyen romantikus hangulatba ringasd magad, mint teszed azt épp a mai napon. A baj csak az, hogy éppen akkor, mikor a munkád rengeteg, és komoly koncentrációra lenne szükséged. Az utazás öröm, reméljük, van rá lehetőséged.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma csodás napod lehet, valamiképpen megmutatkozik a sors keze, a véletlen hatalma, kinek-kinek hite szerint. De az biztos, hogy egy nem várt fordulat alaposan meglep!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma képtelen vagy a döntéshozatalra. Mindenben kételkedsz, hezitálsz, de nem azért, mert nem látod a lehetőséget, hanem mert túl sokat látsz, és nem tudsz választani. Mindent összevetve, jogos az időhúzás, várj, amíg kitisztul a kép.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Próbálsz lazítani, de sajnos annyira tele a fejed minden gonddal, hogy képtelen vagy a kikapcsolódásra. Pedig nagyon is szükséged volna rá, különben még a fejed is belesajdul a belső zsongásba. Egy nagy séta és a csönd csodát tehet.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold szembenáll a Jupiter-Neptunusz együttállással. Nemcsak emberi kapcsolataidban vagy jó helyen, hanem a hivatásodban is. A Hold szabad kezet ad neked egy sor dologban, és te élvezed is ezt a sok lehetőséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: